1.6.08

výlet

Po dvou mesicích nepsaní se vám o5 ozívám xD zdaar!

takše, v pátek jsme přijeli z výletu, bylo tam naprosto guut, ae ted mi chybi ty lidičky...


1. DEN


Mno.. vyjeli sme ve středu ráno. Myslela sem že k tomu autobusu tu tažku ani nedonesu.. povedlo se. V buse sem seděla s lenkou.. bla bla bla


































Jop, lenka je to blonďatý s tým děsným výrazem na čtvrtý fotce. Mno a proč ho dělá? Ano, protože mě to sere a je mi z toho jejiho rypáku na blití xD sry tu upřímnost.
Mno dojeli sme, našli chatku a hádejte co? Ano vlezli sme do ní.
Kše, prvně chrozilo že bysme byli sami (ej to by bylo guut xD), pak se přisrali deváťačky s blbbýma kecama, který vzápětí nahradili dvě sedmačky... uf.. Mirka (sem s nou chodila do skolky xD) a Terka, krom brzkého usínání byli v pohodě.
Mno v chatce samozdřejmě chyběla elektrika aj světlo xD, mno nevadí, ted už ne xD.
Fotky chatky mám, ale taky divný, focený na konci vejletu, tk je už uklizený























Tolik o naší chatce, více zde (sou to ty hnusný dole, v tech luxusních byly ucitele xD.. nečekaně).

Mno hned po obědě, esli teda nejkej byl, pre si to najk nepamatuu xD, sme šli do najký jeskyně, sem si inteligentně vzala své botičky s omylem vytvořených praktickým větráním.. kdo ví ví, kdo neví, může být rád.
Platili sme 40 kč.. mimochodem.
Mno.. sem teď na šecko zapoměla... jop, došli sme k ňáký díře ve skáličce, kde si snad všichy přeráželi nohy, ruce i jiné končetiny.. ehm.. Renča měla pe díru v noze O_o má tam steh, ale meli být aspon tři mno.. ale dom nejela, Kubikovi ete něco bylo, ae nvm co.. mno hejbal se, kše v poho.
Lenina měla boulu na noze a špinavounký rušišky..
Nakonec sme se přecejenom dokulhaly k tý jeskyni kam sme meli přijit, až na to ze sem tam byla tak.. hodnekrat... v poho. -Meli tam ten big shock za 30kč xD což není tak hrozný na takovou prdel.. mno šli sme do jeskyně, přičemž me celou dobu flakal přez prdel jeden uchylnej sedmak vlado.. ehm xD nakym sprejem bo co xD. Byla sem tak třikrát na WC.. v pohode čisty xD, narozních od toho campu kde sme byli.. tak byli na hajzlech síkorky xD (fajn, tak to byly vlaštovky, problem?!?).
Překonala sem se a krom tří zmrzlin, lizatek a big shocku sem tam neutracela xD (potlesk prosim).
Cesta zpátky byla o něco leepší, potkali sme krávi, ale žadný slony x(..









.
.
.


to be continue..

2 komentáře:

Alissek řekl(a)...

nesce se mi přihlašovat, tk pišu tady.... nvm co pre fotky tadyma asik nedam mno..

kše.. dnes je akademie, kde nečekane nevystupuu, ale du se kouknout

dál.. lenkia mi zbalila test z přirazu a a pak mi zdrhla a neobtezuje se mi napspsat bo mi neco aspon rict, nevadi

jinak nic, den na howno, desnej hyc co? proč nemuze bejt celej den tma a prset?!? chjo, by bylo na svete lip ale hasilo by to cigara.. detail, aspon bysme byli zdrawejsi.. mno tak pp.. nikam nendu.. tak pišu dal, uz staci prijit na to co... vecer to asik dam jak clanej, pre me to tady prinde divny. jo a kdyby tady negdo byl, tak hlasnete na - http://michuska.blog.cz/0806/1-sonb-zaciiinaaa#komentar-31430367 - pro SAEKO, ja sem Al!sseQ.. ale prinde mi diwny shanet hlasky sobe, tak shanim misi xD joo?

hey ted sem narazila na video - http://www.youtube.com/watch?v=7ThHPXqMsfc&feature=related - te luxusni zpew xD se mi libi xD, wle kam se hrabe ta -(píp)- ewa farna xD.. to nechapu.. do komentaru se rozepisu dycky ale do clanku to najk nende xD

mno rac koncim.. cu na tu akademiu.. ted zacina byt wenku chladek, tak toho vyuziu.. mno ale mam tam byt az za hodinu xD teda zacina to za hodinu xD za 44min.. mnooo... hle dnesek o wolny gut, sem si koupila pringles tak je tedka zeru.. mno 45kc za bramburky xD nekup to xD, pak colu ve skle, prej flazka vratna.. mno vlaste byla, ta svine strojska si ju vzala a dala mi listecet 0.00 kč xD kse za to sem si moc nekoupila xD pche.. zebraci x( takle me obrat o flasku..

prozmenu zmena tema xD
sem si po dlouhe dobe zas pustila MCR, oni sou guut xD mozna az moc známi.. ale nv.. takovi Anti-Flag bo Escape the fate xD te guut xD silne guut milujuuuu xD moci moc xD

zmena tema
co ten sraz buzen 28. v brne? dete tam negdo? ja du s misou a s misou xD bude prdeeel, samy nabuzeni emoušci xD ouuu, kam se hrabe ted anti buznak kubik xD? jemu me srdnce uz nenalezi, taky mu uz , seci neopetovane, ale stejne, nalezi aspon 2 hodky xD..
mno tak uz konci s psanim.. po kolikate uz xD?
si asik este pustim to OC.. te celkem guut serial.. esh uz zas kecam xD mno detail, co si myslite o OC? ach ty zvraty xD!!! prvne sem videla asik poslednich 20.. 30 dilu a ted zas prvni 22 dilu xD nemelo byt to naopak? prvne zacatek, pak konec? detail.. moc posu.. stejne to nigdo nebu cist.. jenom budete cumet jak vyjeveny piče, kolik je tady pismenek O_o v pripade rusu , co to je za zmrveny znaky?!? detail, seru na was xD ale howno.. ej kdyby to precejenom negdo cetl, ocemz silne pochybuji, tak dik a napiste hned pod tento komentik jop xD?Musime konverzovat, zivot je moc kratkej.. lae zase moc dlouhej na to abych se behem toho nezabila, coz je debilovina, pre se asi nende uprostred zivota zabit ze? to by byl uz konec ne prostredek xD aspon pro me xD a pro vas taky, pre az chcipnu tak vy v zapeti chcipnete nudou, pre me desne zerete ze jo xD? pre kdyby ne, tak to nectete ze xD?

sem si ted vzpomela... pak dam aj totkuu.. dneska se na tabuli objevilo, nakonec i v pritomnosti blatne (třídní), prej - "KAMIL DOKONČÍ NÁSTĚNKU , JINAK BUDE ZÍTRA ŠUKAT S BLATNOU O 6.HOD." , mno a kdo se k tomu pak priznal? kuba, daneček a tak odpadaj, pre zkutečnost ze by se k necemu prizznali je miziva, ale byl to-- Mája.. dyt to se k nemu nehodi xD

mno detail

venku je chladek, furt a asik bude lejt xD yahoooo

uz za 31 min začíná akademie.. zavolam misi kde je a asik du este wen.. mno tak se uz po sedme loucim xD pp, s panem bohem, budhou, satanem a samozdrejmne GUU!!!

Anonymní řekl(a)...

supr holka :)