11.3.08

guu je odpoved na vsechny otazky! Velmi dobra pomucka pri vsem=)

jinak, dneska... valstne vcera... ale dneska taky (ou..) sem se tak trochu vic rafla s mamuskou... mrzi me to, ale to uz je pozde, snad to casem prende, ale mohla by si uvedomit ze mi je o neco vic jak 5..
aaaa ce se mi psat, ale nemam o cem a s kym taky ne:'( aaa je tady nekdo plllllls? Beznadej stejnak taky nikdo nechodi (ani si nestezuju... malinko) .

Joj, ted sem si vzpomela, v patek byl ve skole nakej projektovej den, a samozdrejme dve (na pohled) spolehlive holcicky, ja a lenicka, sme meli byt ve vypocetce a hlidat tam ty prtata (este ted me brni hlasivky) pousteli sme jim tam Pata a Mata (byl muj nej vecik:-D) a nejak se to promitalo z notebooku na tabulu (nakou krabickou:-D) no a lence se nejak dostal do ruk ovladac (aou...) a dvakrat to nejak vypla, sice nevedela jak ale podarilo se ji to, prvne sla pro ucitela Cikala O:-) a me se t obehem toho, nez prisla podarilo zapnout! ale jaxi newim jak, tak po druhe pro neho sla zas, tentokrat se to hodilo:)samozrejme se chvilu potom sekl celej notebook, tak nez se to odseklo sme deckam kreslili na tabulu obrazky:-D, bohuzel lihovkou... cehoz sme si vsimli az s prichodem zastupkyne (a kuwa) tak sme to rychle daly nakej plakat, aby si toho nevsimla... nak se mi v pondeli nece do skoly:-D, stalo se.. no... sme se este vyhnuly testu a zkouseni (yahoo), este v ty vypocetce, pred tema... rekneme neobviklima kouskama, sem tam porad fotila decka... no hlavne lenku, pak zas ona me... to sem davat fakt nebudu:-D, ale na jedny nendu moc videt tak v poho:Ds domcou, bratrem od sabuly, kdyz do me zrovna nekope, je desne roztomilej:D





to mela byt lenka, ale nak sem zapomena otevrit kryt:D stane seee




ale lenicka samozrejme chytila locha... faaajn




lencin pokus o probodnuti me osoby pohledem... marne:P




a konecne prisla rada na deticky:)

Žádné komentáře: